Η Εταιρία

Όραμα μας

Να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη κάθε επιχειρηματία, ο οποίος επενδύει στην ανάπτυξη της επιχείρησης του, δημιουργώντας σταθερές, μακροχρόνιες και ουσιαστικές επαγγελματικές σχέσεις.

Η Αdamopoulos Consulting ξεκίνησε µε όραµα να συµβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνική επιχειρηµατικότητας έχοντας ως βασική δραστηριότητα την παροχή Συµβουλευτικών Υπηρεσιών προς επιχειρήσεις.

Αποστολή μας

Να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες έτσι ώστε να συμβάλλουμε στην οργανική και σταθερή ανάπτυξη των συνεργατών μας.

Λειτουργούμε υπεύθυνα αναπτύσσοντας την αγορά, εξελίσσοντας τους εργαζόμενους και υποστηρίζοντας τους συνεργάτες και τις τοπικές κοινωνίες.
Διατηρούμε μια υψηλής απόδοσης, πελατοκεντρική και συνεργατική κουλτούρα, που ενθαρρύνει τον ανοιχτό διάλογο για τους ανθρώπους μας, την ατομική αυτονομία, την πρωτοβουλία και το λελογισμένο ρίσκο, μαζί με τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη, ώστε να αξιοποιούμε κάθε επιχειρηματική ευκαιρία, να οδηγούμε την ανάπτυξη του οργανισμού και να εξασφαλίζουμε την επιτυχή εφαρμογή της μακροπρόθεσμης στρατηγικής μας.
Φροντίζουμε ώστε οι ενέργειες μας να έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον που αναπτυσσόμαστε και να υλοποιούμε ενέργειες που συνεισφέρουν σε μια βιώσιμη Ελλάδα.

Οι Αξίες μας

1

Ακεραιότητα

Λειτουργούµε µε ξεκάθαρη, σταθερή, κοινή εµπορική σχέση προς όλους τους συνεργάτες µας και τηρούµε τις δεσµεύσεις µας µε βαθύ αίσθηµα ευθύνης. Γνωρίζουµε ότι η µακροχρόνια πορεία της εταιρείας µας εξαρτάται από τη συνέπεια της σε σχέση µε τις αρχές, τις αξίες και την ηθική µας. Πρόθεσή µας είναι το όνοµά µας, να αποτελεί διαχρονικά εγγύηση για τους πελάτες και τους συνεργάτες µας.

2

Διάκριση

Επιδιώκουµε να αποτελούµε την εταιρεία πρότυπο για όλους όσους έρχονται σε επαφή µαζί µας, πελάτες, συνεργάτες & εργαζόµενοι και πάντα να ξεχωρίζουµε σε οτιδήποτε κάνουµε.

3

Ποιότητα, Τεχνογνωσία

Διακρινόµαστε για την εξειδίκευση στο αντικείµενο µας και παρέχουµε άµεσα, µε ευθύνη και συνέπεια λύσεις στις ανάγκες των πελατών µας.

4

Ικανοποίηση του πελάτη

Όταν ο πελάτης µας κερδίζει από την συνεργασία και τις λύσεις µας, τότε κερδίζουµε και εµείς. Έχοντας ως γνώµονα την πελατοκεντρική φιλοσοφία, προσπαθούµε καθηµερινά να είµαστε αντάξιοι της εµπιστοσύνης των πελατών µας.

5

Πίστη στους ανθρώπους µας

Στην Αdamopoulos Consulting επενδύουµε στους ανθρώπους µας και τους προσφέρουµε ένα ευχάριστο & σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον µε ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης.

6

Δύναµη της οµάδας

Η οµάδα είναι η δύναµη µας στην αναζήτηση των ιδεών, στην υλοποίηση των πλάνων και στην επίτευξη των στόχων μας.

Το Δίκτυο Συνεργατών μας

Ούσα µία πελατοκεντρική επιχείρηση και επιδιώκοντας να βρισκόµαστε διαρκώς στο πλευρό των πελατών µας, έχουµε συνάψει στρατηγικές συνεργασίες δηµιουργώντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Είμαστε ανοιχτοί στο ενδεχόμενο κάθε νέας συνεργασίας. Ας κάνουμε το όραμα σας πραγματικότητα!